Meny
Köpa

Att köpa kajak

vad ska du tänka på?

Att köpa en kajak av oss

Frågorna kan vara många inför ditt köp. Var ska du paddla? Insjö, havet, åar, havet, Vättern eller Värnen. Ska du ha plast eller glasfiber? Ska du lyfta den själv eller är det bara att dra den till närmsta sjö. Frågorna är många och vi hjälper dig i dit tänk så att du blir nöjd med ditt köp. För en kajak ska vara ETT med dig, den blir lätt din ögonsten.

 

För oss är det viktigt att du blir nöjd med din nya kajak. Så därför rekommenderar vi att du provar den först hos oss.

 

När du sedan har bestämt dig så hjälper vi till att justera in den så att den passar just dig, det blir så mkt trevligare när din kajak är personlig och du kan njuta av din paddling på maximalt sätt.

 

Du har också möjlighet att välja extra utrustning så den passar just dig. Tillval som paddel, ryggstöd, namn på kajaken, flytvästar packväskor, kartor eller böcker som gör det där lilla extra.

För oss är det självklart att man ska prova kajaken innan man köper den. Egenskaperna på kajaken ska passa just dig och dina förutsättningar och din paddlingsmiljö. Då kommer samspelet mellan dig och kajaken att bli som störst och upplevelsen med att paddla blir maximal.

 

Besök gärna vår E-butik för att titta närmare på kajaker, taktält och massvis med andra outdoor relaterade produkter. Till butiken

 

0707147550

info@kajakpaddla.nu