Meny
Om oss

Historia

När den är som bäst

Kajakpaddla.nu startade sensommaren 2014 och var en sektion i företaget, Wetterö kreativ AB.

Under vintern 2019 har vi utvecklat företaget och säljer fler friluftsproduktet. Samtidigt startade vi ett dotterbolag till Wetterö kreativ som heter OutdoorDays AB. Våra två specialist områden är taktält och kajaker.

Jag är ägare och VD för båda företagen heter Håkan Wetterö, är idrottslärare och har ett stort intresse för kajakpaddling. outdoordays driver och äger jag tillsamman med min son Isac.
Vårt mål är att ge alla våra kunder bästa tänkbara förutsättningar för att få och upptäcka den optimala friluftskänslan av våra produkter. Vår ambition är öka friluftsintresset.

 

Du kan gilla oss på Facebook.com/kajakpaddla. Där kan du följa våra nyheter och aktiviteter med bl a provapåpaddlingar, minikurser, erbjudande osv.

I Kajakpaddla.nu konceptet har vi också en E-butik. Butik.kajakpaddla.nu.

Förutom kajakpaddla.nu driver vi Uppbilda.se Håkan Wetterö utbildar, företag, skolor och föreningar i värdegrundsfrågor. Han har en specialistutbildning inom antimobbningsarbetet och har över 20 års erfarenhet av antimobbningsarbete. Håkan har 80 föreläsningar per år. Läs mer under UppBilda.se

 

Funderar du på att köpa en kajak, är det en självklarhet att du kontaktar oss, för att snacka kajak är det bästa vi vet. För oss är det viktigt att kunden blir nöjd, det kommer du att märka.

Varmt välkommen till kajakpaddla.nu

 

Håkan Wetterö
Wetterö kreativ AB
Info@kajakpaddla.nu
0707147550