Meny
Om oss

Historia

När den är som bäst

Kajakpaddla.nu startade sensommaren 2014 och är en sektion i företaget, Wetterö kreativ AB. Jag som ägare och VD heter Håkan Wetterö, är idrottslärare och har ett stort intresse för kajakpaddling.
Vårt mål är att ge alla våra kunder bästa tänkbara förutsättningar för att få och upptäcka den optimala paddlakänslan. Vår ambition är öka kajakintresset och på ett enkelt och prisvärt sätt ge möjlighet att paddla kajak.

 

Du kan gilla oss på Facebook.com/kajakpaddla. Där kan du följa våra nyheter och aktiviteter med bl a provapåpaddlingar, minikurser, erbjudande osv.

I Kajakpaddla.nu konceptet har vi också en E-butik. Butik.kajakpaddla.nu.

Förutom kajakpaddla.nu driver vi Uppbilda.se Håkan Wetterö utbildar, företag, skolor och föreningar i värdegrundsfrågor. Han har en specialistutbildning inom antimobbningsarbetet och har över 20 års erfarenhet av antimobbningsarbete. Håkan har 80 föreläsningar per år. Läs mer under UppBilda.se

 

Funderar du på att köpa en kajak, är det en självklarhet att du kontaktar oss, för att snacka kajak är det bästa vi vet. För oss är det viktigt att kunden blir nöjd, det kommer du att märka.

Varmt välkommen till kajakpaddla.nu

 

Håkan Wetterö
Wetterö kreativ AB
Info@kajakpaddla.nu
0707147550